Samsung HW-K950/EN
Soundbar Samsung, HW-K950/EN, 5.1.4., 500 W, Dolby Atmos, Bluetooth, Wireless
De ce să cumpărăm un soundbar ? !!!
________________________
Nu este niciun secret faptul că la majoritatea televizoarelor calitatea sunetului este mediocră. Cel mai simplu mod de a îmbunătăți sunetul televizorului, este achiziționare unui soundbar. Mai toate modelele vin în sprijinul acestuia. Deci, la ce folosește un soundbar? Aceste dispozitive au forme și mărimi diferite iar prețul variază în funcție de performanțe. Modelele ieftine au caracteristici de bază pentru conexiuni. Acestea includ un conector optic digital, care este și cel mai necesar. Modelele mai scumpe, sunt dotate cu intrări HDMI și cu funcția de streaming wireless audio. Acestea sunt de două feluri: Bluetooth și Air Play. Din această cauză, au mai multă putere și difuzoare îmbunătățite.
Design
Designul este de asemenea, important. De exemplu, unele modele pot fi amplasate în fața televizorului pe un suport. Altele cu nevoie de un raft separat sau trebuie fixate pe perete în completarea televizorului. Dacă vorbim despre design, este extrem de important ca acesta să fie în armonie cu televizorul. Camera în sine, nu trebuie să devină prea încărcată.
Preț de achiziționare
Indiferent de bugetul utilizatorului, pe piața în domeniu, se găsesc asemenea dispozitive care îmbunătățesc calitatea sunetului televizorului. Ușor de asamblat, un soundbar reprezintă un set complet de difuzoare de sunete surround. Acesta este un mod unic de upgrade pentru setarea sunetului televizorului. De ce un televizor din 2017 are nevoie de un soundbar? Pentru că televizoarele din zilele noastre au devenit foarte subțiri. Acest lucru nu permite integrarea unui set de drivere pentru difuzoare, din lipsă de spațiu. În ceea ce privește calitatea sunetului, este necesar să se acorde o atenție deosebită, gamei de frecvențe. Acesta trebuie să reproducă frecvențe înalte, televizoarelor cu sunetul redus. Prin urmare există nevoia de a cumpăra un subwoofer suplimentar pentru rezolvarea acestei probleme.
Principalul criteriu de alegere
Principalul criteriu de alegere a unui sistem soundbar este calitatea sunetului surround. Acest lucru nu depinde numai de componente, ci și de dimensiune. Problema principală este că toți producătorii se străduiesc să-și creeze produsele cât mai compacte. Și mai grav este că aceștia sunt conștienți de faptul că aceste decizii afectează calitatea sunetului.
Cum aleg cel mai bun soundbar?
________________________
Modelele low-end se disting prin sunetul de înaltă calitate și de componente. De obicei, acestea sunt proiectate pentru piața de masă. Prin urmare, pentru a atrage mai multe persoane care să le cumpere, producătorii adaugă funcții suplimentare și conectori. De obicei, multe dintre acestea sunt absente la modelele premium. Iată câteva caracteristici ce ar trebui să intre în vizorul tău atunci când dorești să achiziționezi un astfel de dispozitiv:
Soundbar Activ
Soundbar activ este proiectat pentru a fi utilizat ca sistem audio independent. Acest lucru îl face foarte convenabil, deoarece poți conecta pur și simplu ieșirea audio a televizoruluila soundbar. Acesta redă sunetul calitativ și de asemenea, va servi ca amplificator. Nu necesită nicio conexiune suplimentară la un amplificator sau receptor extern.
Soundbar pasiv
La rândul său Soundbar pasiv este lipsit de funcții de amplificare și este construit pentru nevoile de redare audio. De obicei, se conectează la un receptor home theater sau la un amplificator extern. Acesta adesea poate fi descris ca un difuzor 2 în 1 sau 3 în 1. Caracteristica principală a acestuia este legătura comună aranjate într-o singură carcasă.
Panoul de sunet și sunetul surround
Printre altele, panoul audio, în funcție de design, poate avea, dar nu întotdeauna, caracteristicile sunetului surround. Active efect Soundbar, poate fi creat de către una sau mai multe tehnici de procesare audio. Acestea sunt marcate de obicei cu ”virtual Surround Sound”. Efectul de sunet surround nu este la fel de bun ca cel reprodus de sistemul de difuzoare multi canal. Însă mulți utilizatori îl găsesc destul de acceptabil. Acest lucru se datorează costului și dimensiunii compacte. Acesta este ideal pentru camerele de mici dimensiuni. Pe de altă parte Pasiv Soundbarare un efect de ”sunet comasat” realizat datorită caracteristicilor difuzorului amplasat în carcasă.
Mod de amplasare
Sistemul soundbar care poate fi amplasat pe raftul de deasupra sau dedesubtul televizorului sau configurat pe perete. Mai există însă, un singur produs care cuprinde o carcasă a tuturor elementelor asociate. În funcție de producător, acesta poate avea diferite denumiri, cum ar fi ”bază solidă”, ”audioconsolă”, ”soundplatformă” etc. Confortul lui constă în faptul că, un astfel de dispozitiv poate îndeplini o funcție dublă. Poate fi sistem audio pentru televizor, dar poate fi și platformă sau stand pentru instalarea acestuia.
TOP 10: Cel mai bun soundbar
1. Soundbar Samsung HW-K950/EN
________________________
Soundbar Samsung HW-K950/EN după părerea noastră, este considerat a fi unul dintre cele mai bune dispozitive. Îl poți clasa cu ușurință pe locul 1. Puterea sa este de 500 de W și te poate transporta într-un spațiu tridimensional, deoarece beneficiază de tehnologia Crystal Clear Sound, Dolby Atmos și de multe alte tehnologii dintre cele mai avansate. Poate fi vizionat aici.
2. Soundbar Samsung HW-J8500R/EN
________________________
Soundbar curbat Samsung HW-J8500R/EN este asemănător cu cel de pe locul 1. Diferența o face nivelul de putere care este de 350 de wați și lipsa tehnologiilor amintite mai sus. Însă acest soudbar este destul de performant și beneficiază de diverse porturi și conexiuni. Avantajul este prețul său care poate fi verificat aici.
3. Soundbar Samsung HW-J8501R/EN
________________________
Soundbar curbat Samsung HW-J8501R/EN aparține aceluiași producător ca și în primele două locuri. Performanțele sale constau în faptul că se poate conecta cu ușurință la Bluetooth redând efectele surround captivante. Prețul poate fi verificat aici.
4. Soundbar Samsung HW-J8501R/EN
________________________
Soundbar compact Sony HTMT500 aparține unui producător recunoscut pe plan mondial pentru dispozitivele audio performante. Sunetul acestui model te învăluie din toate părțile. Deoarece dispune de tehnologia LDAC și de DSEE HX, asigură sunete de înaltă performanță. Prețul său poate fi consultat aici.
5. Soundbar Samsung HW-J7501R/EN
________________________
Soundbar curbat Samsung HW-J7501R/EN. Situat pe locul 5, acest soundbar aparține tot producătorului Samsung. Calitatea sa incontestabilă este dată de sunetul HD, foarte realist. Cu Surround Sound Expansion ai impresia că sunetul vine direct din televizor. Puterea totală a acestuia este de 350 de wați, acest dispozitiv suportând o mulțime de formate audio. Beneficiază de diverse porturi și conexiuni. Prețul poate fi verificat aici.
6. Soundbar Samsung HW-MS6500/EN
________________________
Soundbar curbat Samsung HW-MS6500/EN este un model curbat, cu o putere destul de mare, aceasta fiind de 450 de wați. Acesta beneficiază de o sumedenie de caracteristici generale și de funcții tehnologice avansate. Printre ele se numără tehnologia 4K Video Pass și Surround Sound Expansion. Poți consulta caracteristicile aici.
7. Soundbar Samsung HW-MS6501/EN
________________________
Soundbar curbat Samsung HW-MS6501/EN este un dispozitiv curbat de culoare argintie, care nu ocupă mult spațiu. De culoare argintie și destul de fin ca aspect, acesta ar putea trece neobservat. Acesta beneficiază de tehnologia Distortion Cancelling de la Samsung și de Wireless Surround Sound ready Kitul Wireless Surround. Dispozitivul este un format 3D și deține o putere de 450 de wați. Prețul soundbar curbat Samsung HW-MS6501/EN poate fi verificat aici.
8. Soundbar Philips HTL7140B/12
________________________
Soundbar Philips HTL7140B/12 poate fi folosit pe orice model de televizor. Sunetul său captivant este dat de cea mai recentă tehnologie Ambisound brevetata, 5.1 canale. Puterea sa este de 320 de wați și oferă mai multe porturi de conectare. Prețul său poate fi vizualizat aici.
9. Soundbar Samsung HW-J6501R/EN
________________________
Soundbar curbat Samsung HW-J6501R/EN dispune de o multitudine de funcții speciale și caracteristici generale. Puterea sunetului este de 300 de wați. Dispozitivul este un format 3D și dispune de tehnologii precum Dolby Digital, DTS Digital Surround și Surround Sound Expansion. Prețul este destul de convenabil și poate fi vizualizat aici.
10. Soundbar Samsung HW-M651/EN
________________________
Soundbar Samsung HW-M651/EN are o putere mare de redare, aceasta fiind de 450 de wați. Dispune de 9 difuzoare și de 3 canale și beneficiază de Kitul Wireless Surround. Prețul său poate fi vizionat aici.
[kkstarratings]